Onze diensten

Bij ons kunt u rekenen op professioneel schadeherstel voor uw auto. Met onze jarenlange ervaring, moderne technieken en uitgebreide expertise zorgen wij voor een nauwkeurige en kwalitatieve reparatie van uw voertuig.

 •  

  Autoschadeherstel

  Autoschade is een vervelende en vaak onverwachte gebeurtenis die veel stress en ongemak met zich meebrengt. Bij ons kun je echter rekenen op professionele en snelle autoschadeherstel diensten, zodat je zo snel mogelijk weer veilig de weg op kunt. Wij bieden een uitgebreid scala aan autoschadeherstel diensten, waaronder reparatie, schadebepaling, overspuiten, spot repair en restyling. Ons team van ervaren en gecertificeerde specialisten staat voor je klaar om jouw auto weer in topconditie te brengen. Van kleine deukjes tot grote schades, wij zorgen voor een vakkundige en kwalitatieve reparatie.

  Meer informatie
 •  

  Onderhoud en reiniging

  Bij het onderhouden en reinigen van jouw auto gaat het niet alleen om het behouden van een schone uitstraling, maar ook om het behouden van de kwaliteit en veiligheid van jouw voertuig. Regelmatig onderhoud en reiniging kan de levensduur van de auto verlengen en zorgen voor optimale prestaties. Bij ons ben je aan het juiste adres voor alle onderhouds- en reinigingsdiensten om jouw auto in topconditie te houden. Hieronder vind je een overzicht van onze diensten.

  Meer informatie
 •  

  Verkoop, Taxatie en Import

  Bij Silver Autogroep kun je terecht voor alle diensten die te maken hebben met het aanschaffen, verkopen, taxeren en importeren van auto's. Of je nu op zoek bent naar een betrouwbare occasion, een taxatie nodig hebt voor jouw huidige auto of een auto wilt importeren, wij helpen je graag verder. Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk in de autobranche kunnen wij je voorzien van deskundig advies en de beste service. Hieronder vind je een overzicht van onze diensten.

  Meer informatie

Silver Sleepdienst

Als u in Amersfoort op zoek bent naar een betrouwbare sleepdienst, hoeft u niet verder te zoeken. Silver Autogroep staat altijd voor u klaar. Onze deskundige monteurs bieden snelle assistentie bij pechgevallen en ongelukken, en genieten een sterke reputatie als dé sleepdienst in Amersfoort.

Met een snelle responstijd en zorg voor uw voertuig, zijn we uw lokale partner voor professionele sleepdiensten, zowel in het stadscentrum van Amersfoort als daarbuiten. Silver Autogroep, uw betrouwbare keuze, 24/7 beschikbaar in heel Nederland.

Meer informatie

Prijzen

Import

Service Prijs
BPM Taxatierapport €200,00
Versneld invoeren RDW €299,00
Transport naar Nederland Prijs op aanvraag