Onderhoud en reiniging

Welkom op onze pagina voor onderhoud en reiniging van auto's! Bij ons staat de zorg en het behoud van jouw auto centraal. Wij bieden een breed scala aan professionele diensten op het gebied van auto-onderhoud en reiniging, waaronder poetsbeurten, interieur schoonmaak, exterieur schoonmaak, stoffen bekleding reparatie en complete autoverzorging. Ons ervaren team van auto-experts zorgt ervoor dat jouw auto weer straalt als nieuw, zowel van binnen als van buiten. Of het nu gaat om het verwijderen van vuil en vlekken, het herstellen van beschadigde bekleding, het polijsten van de lak of het zorgen voor een totale verzorging van je auto, wij bieden hoogwaardige diensten en zorgen voor een professionele en grondige aanpak. Lees verder om meer te weten te komen over onze diensten en hoe wij kunnen zorgen voor het onderhoud en de reiniging van jouw waardevolle bezit.

Poetsbeurt

Bij onze poetsbeurt diensten wordt de buitenkant van de auto grondig gereinigd en gepolijst om een diepe glans te creëren. Daarnaast brengen wij ook een beschermlaag aan om de auto te beschermen tegen toekomstige beschadigingen. Bij onze poetsbeurt wordt ook aandacht besteed aan het reinigen van de wielen, banden en ramen. Een poetsbeurt is niet alleen goed voor de uitstraling van de auto, maar kan ook de levensduur van de lak verlengen.

Contact opnemen

Interieur schoonmaak

Een schone auto begint van binnen. Bij onze interieur schoonmaak diensten wordt het interieur grondig gereinigd en gestofzuigd. Dit omvat het reinigen van de stoelen, vloermatten, deurpanelen, dashboard en ramen. Wij gebruiken alleen de beste schoonmaakmiddelen om ervoor te zorgen dat jouw auto er niet alleen schoon uitziet, maar ook fris ruikt.

Contact opnemen

Exterieur schoonmaak

Onze exterieur schoonmaak diensten zijn gericht op het grondig reinigen van de buitenkant van de auto. Dit omvat het verwijderen van vuil, modder en andere vlekken die de lak kunnen beschadigen. Daarnaast wordt ook aandacht besteed aan het reinigen van de wielen, banden en ramen. Een regelmatige exterieur schoonmaak kan helpen de levensduur van de lak te verlengen en de waarde van jouw auto te behouden.

Contact opnemen

Stoffen bekleding reparatie

Als de bekleding van jouw auto beschadigd is, kunnen wij deze repareren. Bij onze stoffen bekleding reparatie diensten kunnen wij kleine gaatjes, scheuren en brandplekken herstellen. Wij gebruiken alleen hoogwaardige materialen en technieken om de bekleding te herstellen, waardoor het er weer als nieuw uitziet.

Contact opnemen

Complete autoverzorging

Onze complete autoverzorging is gericht op het bieden van uitgebreide diensten om jouw auto in topconditie te houden. Dit omvat onder andere het regelmatig onderhouden van de auto, het uitvoeren van reparaties, het reinigen van het interieur en exterieur en het bieden van advies en tips om de levensduur van jouw auto te verlengen. Met onze complete autoverzorging diensten kun je erop vertrouwen dat jouw auto in goede handen is en altijd in topconditie zal blijven.

Contact opnemen