Silver Autogroep

WIJ STAAN GARANT VOOR KWALITEIT EN SERVICE

Al meer dan 40 jaar zijn onze specialisten actief in de schadeherstelbranche. Sinds 2006 zijn we gevestigd aan de Birkstraat 105-E in Soest, waar we een breed scala aan voertuigen hebben behandeld en gerepareerd.

Kwaliteit

Of het nu gaat om exclusieve auto’s zoals Rolls Royce en Bentley, sportauto’s zoals Ferrari en Porsche, of bekende automerken zoals BMW, Mercedes, Audi, Volkswagen, Toyota, Hyundai, Opel en Ford – wij hebben ervaring met reparaties en onderhoud aan alle merken, van groot tot klein. Met onze uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van schadeherstel, weten we precies hoe een auto vakkundig gerepareerd moet worden.

Prestatie Gericht

U kunt uw auto met een gerust gevoel aan ons team toevertrouwen. Onze experts zullen hun vakmanschap en vaardigheden toepassen om uw auto terug te brengen naar de originele staat waarin hij de fabriek verliet.

Daarnaast streven wij ernaar om u als autoschadebedrijf zoveel mogelijk te ontzorgen, inclusief alle papieren en administratieve taken. Denk hierbij aan het invullen van het schadeformulier en het vaststellen van het schadebedrag. Wij nemen het volledige contact met uw verzekering of leasemaatschappij op ons en zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Uw auto komt bij ons binnen met schade en verlaat onze werkplaats als nieuw.

Onze diensten

AUTOSCHADEHERSTEL
Wij bieden een uitgebreid scala aan autoschadeherstel diensten, waaronder reparatie, schadebepaling, overspuiten, spot repair en restyling. Ons team van ervaren en gecertificeerde specialisten staat voor je klaar om jouw auto weer in topconditie te brengen. Van kleine deukjes tot grote schades, wij zorgen voor een vakkundige en kwalitatieve reparatie.

ONDERHOUD EN REINIGING
Bij ons ben je aan het juiste adres voor alle onderhouds- en reinigingsdiensten om jouw auto in topconditie te houden. Hieronder vind je een overzicht van onze diensten.

VERKOOP, TAXATIE EN IMPORT
Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk in de autobranche kunnen wij je voorzien van deskundig advies en de beste service. Hieronder vind je een overzicht van onze diensten.

Lees meer over onze diensten