Silver Sleepdienst Hulplijn 24/7
Bel ons nu

Hotline: 035 533 8772

Binnen een straal van 10km van Soest geen starttarief!
Vraag naar mogelijkheden buiten Soest.

 • 24/7 sleepdienst

  24/7 Sleepdienst

  Onze sleep- en takeldienst staat 24/7 voor u klaar, zowel bij pech als na een ongeval, ongeacht het moment van de dag.

 • Veilige en betrouwbare transportdienst

  Voertuigtransport

  Maak gebruik van onze veilige en betrouwbare transportdienst voor voertuigen van elk formaat en type.

 • Snelle pechulpdienst

  Snelle pechhulp

  Met onze snelle en efficiënte pechhulpdienst helpen we u snel weer op weg bij kleine problemen!

Betrouwbare sleepdienst

Over Ons

Als u in Amersfoort op zoek bent naar een betrouwbare sleepdienst, hoeft u niet verder te zoeken. Silver Autogroep staat altijd voor u klaar. Onze deskundige monteurs bieden snelle assistentie bij pechgevallen en ongelukken, en genieten een sterke reputatie als dé sleepdienst in Amersfoort. Met een snelle responstijd en zorg voor uw voertuig, zijn we uw lokale partner voor professionele sleepdiensten, zowel in het stadscentrum van Amersfoort als daarbuiten. Silver Autogroep, uw betrouwbare keuze, 24/7 beschikbaar in heel Nederland.

Hulp nodig? Bel Nu!

De beste keus

 • Meer dan 20 Jaar Ervaring

  Met meer dan een decennium aan ervaring in de branche is Silver Autogroep uw betrouwbare partner!

 • Transparante Tarieven

  Bij Silver Autogroep hanteren we transparante tarieven die we vooraf met u communiceren. Geen verrassingen!

 • Rond de klok beschikbaar

  staat 24/7 paraat om u te helpen, waar u zich ook bevindt en ongeacht het tijdstip!

24/7 beschikbaarheid

Pechhulp Amersfoort

Bent u op zoek naar betrouwbare pechhulp in Amersfoort? Bij Silver Autogroep begrijpen we de frustratie van pech onderweg maar al te goed. Onze pechhulpservice in Amersfoort biedt snelheid en betrouwbaarheid op het moment dat u het het meest nodig heeft. Onze ervaren monteurs staan 24/7 paraat om u te helpen, waar u zich ook bevindt in Amersfoort. Of het nu gaat om een lekke band, een lege accu of motorproblemen, Silver Autogroep staat voor u klaar. Ons doel is om u snel weer op weg te helpen, zodat u uw reis kunt vervolgen. Vertrouw op Silver Autogroep voor professionele en vriendelijke pechhulp in Amersfoort.

Hulp nodig? Bel nu!

Hoe klanten ons beoordelen


QR Laat een review achter
Laat een review achter

Veelgestelde vragen

Welke soorten auto’s slepen/takelen jullie?

Bij Silver Autogroep kunnen we vrijwel alle soorten auto’s, bestelwagens, motorvoertuigen, caravans en bedrijfswagens slepen. Onze moderne sleepwagens zijn uitgerust met de nieuwste apparatuur en technologie om ervoor te zorgen dat uw voertuig veilig en op de juiste manier wordt getransporteerd.

Wat zijn de tarieven voor jullie diensten?

Bij Silver Autogroep werken we met vaste tarieven voor onze sleepdiensten, zodat u helderheid heeft en geen verrassingen tegenkomt. We streven naar eerlijke en competitieve tarieven en streven ernaar om onze klanten de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden.

Is het mogelijk om de diensten van Silver Autogroep internationaal te gebruiken?

Zeker, Silver Autogroep biedt tevens internationale sleepdiensten aan. Of u nu gestrand bent in het buitenland of uw voertuig van of naar Nederland moet worden vervoerd, wij zijn er om u te assisteren!

Hoe snel kunnen jullie ter plaatse zijn?

We streven ernaar om zo spoedig mogelijk ter plaatse te zijn, doorgaans binnen een tijdsbestek van 30 minuten tot een uur, afhankelijk van de afstand en de verkeerssituatie. Onze professionele sleepdienstchauffeurs zijn 24/7 beschikbaar om u van dienst te zijn.

Biedt Silver Autogroep ook hulp als ik geen pechhulpverzekering heb?

Absoluut, bij ons bent u aan het juiste adres. Of u nu wel of geen pechhulpverzekering heeft, wij staan voor u klaar. Onze tarieven zijn eerlijk en competitief, en we streven altijd naar de beste prijs-kwaliteitverhouding voor onze klanten.